| TJEDNI MENI 1. | ||
| PONEDJELJAK | Tjestenina u umaku od rajčice, ribani sir | ![]() |
| UTORAK | Goveđi gulaš, palenta | |
| SRIJEDA | Ombolo, grašak | |
| ČETVRTAK | Pljeskavice u umaku s rajčicama, pire krumpir | |
| PETAK | Pizza, jogurt/čaj | |
| |
||
| TJEDNI MENI 2. | ||
| PONEDJELJAK | Maneštra s ječmom, salata | ![]() |
| UTORAK | Svinjski gulaš, rižoto | |
| SRIJEDA | Pileći file gulaš, pire krumpir | |
| ČETVRTAK | Tjestenina bolonjez | |
| PETAK | Panirani fileti srdele s prilogom kelj/blitva-krumpir | |
| |
||
| TJEDNI MENI 3. | ||
| PONEDJELJAK | Pizza, jogurt ili čaj | ![]() |
| UTORAK | Pileća juha, domaća pileća pašteta | |
| SRIJEDA | Ombolo, pire krumpir | |
| ČETVRTAK | Goveđi gulaš s tjesteninom | |
| PETAK | Srdele, kelj/blitva- krumpir | |
| |
||
| TJEDNI MENI 4. | ||
| PONEDJELJAK | Pohano pileće meso, grašak | ![]() |
| UTORAK | Bolonjez s tjesteninom | |
| SRIJEDA | Maneštra s kukuruzom | |
| ČETVRTAK | Rižoto s piletinom | |
| PETAK | Tjestenina s tunom | |
Napomena:
Uz svaki obrok učenicima je servirano voće ovisno o godišnjem dobu (jabuke, kruške, banane, mandarine, naranče, jagode, grožđe, šljive,…).
Jelovnik je podložan promjenama u slučaju nemogućnosti nabave namirnica i sl.
Produženi boravak
| MENI I. | Doručak ( u 9.35 ) |
Ručak ( u 13.00 sati ) |
Užina ( u 15.30 sati ) |
| PONEDJELJAK | – Polubijeli kruh, sirni namaz, čaj, voće | TJEDNI MENI 1.-4. | – voće, keksi petit |
| UTORAK | – Polubijeli kruh, pileća salama, kakao, voće | – voće mramorni kolač | |
| SRIJEDA | – Polubijeli kruh, čaj, domaća riblja pašteta, voće | – voće, jogurt | |
| ČETVRTAK | – Polubijeli kruh, maslac, marmelada, voće | – voće, slanac | |
| PETAK | – Tost šunka-sir, voćni čaj, voće | – voće, puding |
| MENI II. | Doručak ( u 9.35 ) |
Ručak ( u 13.00 sati ) |
Užina ( u 15.30 sati ) |
| PONEDJELJAK | – Polubijeli kruh, mlijeko, puding | TJEDNI MENI 1.-4. | –voće, mlijeko |
| UTORAK | – Polubijeli kruh, sirni namaz, voće | – voće, pecivo graham* | |
| SRIJEDA | – Štrudla ( jabuka ili sir), kakao, voće | – voće, jogurt | |
| ČETVRTAK | – Polubijeli kruh, tekući jogurt, tvrdi sir, voće | – voće, slani krekeri* | |
| PETAK | – Polubijeli kruh, marmelada ili sirni namaz, voće | – voće, puter štangica* |
| MENI III. | Doručak ( u 9.35 ) |
Ručak ( u 13.00 sati ) |
Užina ( u 15.30 sati ) |
| PONEDJELJAK | – Polubijeli kruh, mlijeko, puding | TJEDNI MENI 1.-4. | –voće, mlijeko |
| UTORAK | – Polubijeli kruh, topljeni sir, mlijeko | – voće, musli pločica* | |
| SRIJEDA | – Štrudla ( jabuka ili sir), kakao | – voće, pecivo sovital* | |
| ČETVRTAK | – Slanac, tekući jogurt, voće | –voće, košarica kruha | |
| PETAK | – Pizza calzone, čaj | – voće, kolač s mrkvom |




