preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

Slikovni rezultat za facebook

Ispis statistike od 6. 10. 2011.

Ukupno: 1078629
Ovaj mjesec: 1412
Ovaj tjedan: 279
Danas: 100

 

gledajHrvatsku
live video streaming

Zvjezdarnica
31.01.2021. 01:00
Posljednji, 15. rođendan Zvjezdarnice
Dragi naši prijatelji, došlo je vrijeme da se u ovom, posljednjem članku na Zvjezdarnici, nakon punih petnaest godina, oprostimo od vas.

Carnet
08.03.2021. 12:30
Objavljen raspored tečajeva Srca u travnju
Objavljen je raspored tečajeva Srca u travnju 2021. godine. Prijave će započeti u srijedu, 10. ožujka 2021. godine, u 8 sati. 

Završila je 1. ljetna škola u Kašteliru

Izletom u Jamu Baredine, u petak 4. rujna završila je Ljetna škola, koja se po prvi put ove godine, u organizaciji Osnovne škole Jože Šurana Višnjan održala u Područnoj školi u Kašteliru.


Ukupno 14 polaznika, učenika od 2. do 4. razreda dva je tjedna provelo u različitim edukativnim aktivnostima.

Dan je započinjao igrom u školskom dvorištu i potragom za blagom. Rješavajući različite tipove zadatke, djeca su u grupama prolazila punktove na putu do blaga. Našlo se tu nešto mozgalica, zadataka za vježbu koncentracije, percepcije, mašte i klasičnih matematičkih zadataka.

Nakon potrage za blagom, ljetna škola bi se svakog dana nastavila u razredu gdje su se ponavljali nastavni sadržaji prethodne godine iz matematike, hrvatskog i prirode.

Dan smo zaokružili likovnom i informatičkom radionicom gdje smo slikali sapunicom, izrađivali društvene igre, crtali Avatare, pisali sastavke u Wordu, stvarali prezentacije u Power Pointu, crtali i učili crteže animirati.

Deset dana Ljetne škole proteklo je u zabavi, učenju i igri. Kako su dani odmicali, sve smo zadovoljniji dolazili u školu.. od prvog dana kada smo priznali da smo se jedva probudili do posljednjeg koji nam je prebrzo proletio.

Za kraj, zahvaljujemo svim roditeljima koji su nam ukazali povjerenje.

Posebno zahvaljujemo i Općini Kaštelir-Labinci koja je prihvatila našu inicijativu te agenciji Arriva travel na brzoj reakciji na našu potrebu za velikim autobusom.

Zadovoljni i spremni, krenuli smo u ponedjeljak u “pravu školu”!

Nakon završetka Ljetne škole, provedena je anonimna anketa među roditeljima polaznika koji su izrazili svoje prijedloge i ideje te zadovoljstvo programom i provedbom.

 

Roditelji polaznika o Ljetnoj školi:

“Izuzetno dobro osmišljen i realiziran program. Pohvale učiteljici i cijelom timu koji nam je to omogućio.”

“Jako zadovoljno dijete...a još sretniji roditelj.”

“Sve pohvale učiteljici za kvalitetno odrađen posao sa djecom. Ljetna škola je izvrstan projekt osmišljen kao priprema za početak nove školske godine. Djeci je od velike koristi.”

“Da djeca više borave vani.”

“Odlično osmišljeno a još bolje sprovedeno! Hvala učiteljici.”

“Ljetna škola je super prilagodba za početak školske godine. Sve pohvale.”

“Jako smo zadovoljni i nadamo se da će se iduće godine opet održati.”